De eerste weken na de vermissing heb je het geloof en de hoop dat Kris en Lisanne veilig terugkomen. Dat we snel weer bij Kris langs kunnen komen om de spannende verhalen uit haar mond te horen. Bij iedere dag dat de vermissing langer duurde besefte ik me dat het me veel meer raakte dat m’n nichtje en oud huisgenootje vermist wordt. Bij iedere dag langer groeide ook de angst dat ze geen verhalen meer zou kunnen vertellen, vanaf dat moment moest ik een manier bedenken om de zoektocht, en daarmee de stichting, te helpen.

Bij het horen van de eerste klanken van het nummer wat Stefan voor Kris heeft geschreven wist ik het; via Aperçu Apparel zou ik een mooie bijdragen kunnen leveren, en daarmee mijn steun om mijn nichtje terug te vinden. Het verhaal niet stil laten vallen, het bespreekbaar maken en houden.

Nu Kris en Lisanne geïdentificeerd zijn betekent niet dat de zoektocht klaar is, met het verdriet komen ook veel vragen die een antwoord behoeven. De zoektocht naar antwoorden blijft door gaan, om zoveel mogelijk van deze puzzel te weten te komen, zodat de familie het verlies kan verwerken.

Thijs Kremers

Going to find you

Tell me baby, where are you now?
I want to know what’s going on in your world right now.

You always had a plan.
Fun and adventure are the reasons you went away.

I will just keep our faith that you’re safe and will be found!
If you’re lost and don’t know your way be sure I am going to find you!

Wil je meer informatie over de t-shirts of ze zelf bestellen, ga dan naar de website van Apercu apparel

Bestel het rode t-Shirt

Bestel het blauwe t-Shirt