Nieuwe zoektocht naar antwoorden en oorzaak verdwijning van Kris Kremers

Persbericht

Nieuwe zoektocht naar antwoorden en oorzaak verdwijning van Kris Kremers.

Amersfoort – 25 juli 2014 – Afgelopen weken hebben wij, de ouders van Kris Kremers, besloten de zoektocht naar antwoorden voor Kris door te zetten op eigen initiatief. De informatie die gedeeld is met ons geeft aanleiding tot veel vragen en levert nog geen antwoorden op. Een conclusie over wat er gebeurd kan zijn is op dit moment niet te trekken. Voor ons is nog altijd niet vast komen te staan dat het louter gaat om een ‚verdwaling’.

Vragen

Vrijdag 18 juli hebben we met de herinneringbijeenkomst het gezamenlijke deel af willen sluiten. Gevoelsmatig kunnen we geen afscheid nemen van Kris zolang er zoveel onduidelijkheid is.
Wij zullen doorgaan met zoeken totdat we al het mogelijke hebben gedaan om antwoorden te vinden.
Voor ons is het nog steeds onduidelijk wat er is gebeurd en zijn de feiten nog altijd incompleet en zouden er teveel ‚onlogische’ stappen zijn gemaakt door onze meiden, die we niet kunnen verklaren aan de hand van hun karakter noch de omstandigheden waar ze zich mogelijk in bevonden. De wens en de behoefte om te achterhalen wat er precies met hen is gebeurd en of hier niet toch anderen bij betrokken zijn geweest, is groot. Hiervoor zijn de gegevens nodig die uit de telefoons en de camera naar boven gehaald kunnen worden. Wij zitten hier grotendeels nog op te wachten, maar hopen komende week, in ieder geval een deel hiervan te ontvangen.

Daarnaast rekenen we op de autoriteiten die de andere zoektocht, naar stoffelijke resten starten in de komende weken. Zodat we meer van de meiden kunnen vinden en daar uiteindelijk afscheid van nemen.

Website

Omdat het gezamenlijke deel van de zoektocht nu wordt afgesloten, hebben we als ouders van Kris Kremers de behoefte om een nieuwe site te lanceren waarmee we Nederland, Panama en de media op de hoogte willen houden van de vervolgstappen in deze zoektocht en de resultaten die deze zal brengen. De stichting Vind Kris en Lisanne blijft verder in functie. De fam. Froon houden we uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

De nieuwe site zal binnen enkele dagen operationeel zijn en verder aangevuld worden met informatie

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de familie Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40